Liftdeurhaarden

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/html/vanechteltenzoon.nl/public_html/includes/file.phar.inc).
De liftdeurhaard: beste uit twee werelden
Een liftdeurhaard is een haard met een glazen draai- of schuifdeur. Die kunt u omhoog bewegen zodat die uit het zicht verdwijnt. Liftdeurhaarden zijn open, halfopen of gesloten te gebruiken. In open toestand hebt u vrij zicht op het vuur en geniet u optimaal van het vlammenspel en de heerlijke houtgeur. Gebruikt u de liftdeurhaard in gesloten toestand, dan bent u verzekerd van een hoog rendement. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze haarden: ze combineren het beste uit twee werelden.De liftdeurhaard: de voordelen op een rij


De nieuwe generatie liftdeurhaarden beschikken over een moderne verbrandingstechniek waarbij met een minimum aan brandhout een hoge warmteopbrengst behaald kan worden. 
Door naverbranding in liftdeurhaarden worden eventueel onvolledig verbrande gassen alsnog
 tot ontbranding gebracht. Deze naverbranding voorkomt tevens roetaanslag op de ruit en zorgt voor een schone verbranding. 

Bij liftdeurhaarden met een gesloten verbrandingssysteem is bovendien geen bestaande schoorsteen nodig. In praktisch iedere situatie is het dan ook mogelijk liftdeurhaarden te plaatsen. 
Met liftdeurhaarden kiest u voor de charme van een knisperend, geurig houtvuur en kunt u tevens energiezuinig stoken!

Liftdeurhaard: kwaliteit en garantie


Bij de aanschaf van een liftdeurhaard is het van belang dat u kiest van een kwalitatief goed product. U heeft immers met vuur te maken en hierbij geldt voor de firma van Echtelt en Zoon slechts één regel: kwaliteit en garantie behoren toe aan een goed product. Alle liftdeurhaarden die wij leveren voldoen daarom aan de strengste kwaliteitseisen.


Direct een offerteRoute naar de showroom