Specialiteiten

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/html/vanechteltenzoon.nl/public_html/includes/file.phar.inc).

G.B. van Echtelt sr. staat hier zelf aan het vuur en toont hiermee één van de unieke kenmerken van ons bedrijf, de eigen smederij. In onze eigen smederij is het mogelijk maatwerk te realiseren. Denk hierbij aan aanpassingen aan houtkachels, onderplaten, technische benodigdheden etc.

Naast een sfeervolle showroom waar u onze modellen kunt bezichtigen, beschikken wij tevens over een professionele smederij. Hier kunnen wij vrijwel alles wat u wenst voor u vervaardigen dan wel aanpassen aan uw woning. De benodigde werkzaamheden worden in de smederij verricht, waarna ons deskundige personeel de volledige installatie in uw huis uitvoert.

Onze smederij: échte ambacht

Onze smederij is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Wij voeren veel werkzaamheden “in huis” uit en kunnen hierdoor tegen een aantrekkelijk tarief benodigdheden voor kachels en haarden zelf vervaardigen. Ook treffen wij in onze smederij alle technische voorbereidingen aan uw houtkachel of haard zodat wij, eenmaal ter plaatse, snel en efficiënt te werk kunnen gaan.

Zo is het mogelijk om:

  • uw bestaande houtgestookte open haard om te bouwen tot gashaard
  • stookroosters op maat te maken
  • stalen vloerplaten voor onder houtkachels op maat te maken
  • een door uw bedacht ontwerp te verwezenlijken tot een mooi en veilig product
  • diverse aanpassingen aan kachels en haarden te laten verrichten
  • voor een optimale rendementsverhoging kunt u kiezen voor een inzetkachel of liftdeurhaard

Tevens kunnen wij bijna al uw wensen op maat vervaardigen. Zo kunnen wij in bestaande schouwen zowel hout- als gas gestookte haarden inbouwen en zijn wij gespecialiseerd in het op maat maken van vonkenschermen en stookroosters.