Hout inzet-inbouwhaarden

De inzethaard: hoog rendement , eenvoudig in gebruik
Een van de specialiteiten van G.B. van Echtelt en Zoon is het leveren en plaatsen van inzethaarden. Een inzethaard is speciaal ontworpen om in de stookopening van bestaande open haarden te plaatsen. Een open haard wordt vaak voorzien van een inzethaard om meer rendement uit het vuur te halen, een snelle metamorfose te creëren, een nieuwe look tegen gering hak- en breekwerk en meer veiligheid (ten aanzien van vonken).

Inzethaarden en het rendement

Inzethaarden zijn voorzien van een dubbelwandig convectiesysteem. Dit systeem trekt lucht van onder aan, verwarmt deze in de dubbele wanden en voert de warme lucht vervolgens de ruimte in. Een inzethaard heeft een rendement van rond de 80% en geeft hiermee een heerlijke warmte af. Doordat de inzethaard in uw bestaande openhaard wordt geplaatst is er veelal weinig sloop- en breekwerk nodig. Dit maakt het voor veel consumenten extra aantrekkelijk om voor een inzethaard te kiezen. In onze showroom hebben wij een aantal modellen opgesteld staan.Inzethaarden: kwaliteit en garantie


Bij de aanschaf van een inzethaard is het van belang dat u kiest van een kwalitatief goed product. U heeft immers met vuur te maken en hierbij geldt voor de firma van Echtelt en Zoon slechts één regel: kwaliteit en garantie behoren toe aan een goed product. Alle inzethaarden die wij leveren voldoen daarom aan de strengste kwaliteitseisen. 
Door het laten plaatsen van een inzethaard creëert u op een snelle manier een mooie metamorfose én profiteert u tevens van meer rendement. Bezoek onze showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden van een inzethaard in uw woning.

De inbouwhaarden: maatwerk naar uw eigen smaak

Inbouwhaarden worden in verschillende maten en varianten geleverd. Om deze haarden wordt vervolgens een kolom naar wens gemaakt, eventueel aangevuld met een plateau, houtnis of een ontwerp naar eigen keuze. Wij laten u graag een aantal mogelijkheden zien.

Situatie voor

voor situatievoor situatievoor situatievoor situatie

Situatie na

Na de verbouwingNa de verbouwingNa de verbouwingNa de verbouwing

Klantenreactie

Fam de Vught uit Amersfoort
“Onze oude openhaard is van een saai en traditionele open haard omgetoverd tot dit mooie strakke model. We genieten erg van de warmte en de mooie uitstaling. Ook de houtnis aan de rechterzijde is voor ons op maat gemaakt. Wij zijn harstikke blij met het eindresultaat”


Direct een offerteRoute naar de showroom