Speksteenkachels

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/html/vanechteltenzoon.nl/public_html/includes/file.phar.inc).
extra straling en warmte
Speksteen houtkachels worden steeds gewilder bij consumenten. Niet alleen de uitstraling van deze kachels past in iedere woning, maar de kachels zijn met name zeer gewild om de heerlijke straling en de warmte die ze extra lang kunnen vasthouden.

De speksteenkachel: voordelen

Speksteen is een natuursteen die in staat is veel warmte te absorberen en geleidelijk weer af te staan. Daardoor hoeft een speksteenkachel maar één of twee keer per etmaal gestookt te worden gedurende ca. anderhalf uur. Daarna geeft de kachel vele uren stralingswarmte af,
zonder dat hij hoeft te branden.

Uit het oogpunt van milieu is een speksteenkachel een hele goede keus. Door de zeer hoge verbrandingstemperatuur brandt de kachel schoon en zuinig. Dankzij de stralingswarmte gaat er minder energie verloren door ventilatie. Bovendien is hout een vernieuwbare energiebron en draagt het stoken van hout niet bij aan het broeikaseffect.

Houtkachels: kwaliteit en garantie


Bij de aanschaf van een spekstenen houtkachel is het van belang dat u kiest van een kwalitatief goed product. U heeft immers met vuur te maken en hierbij geldt voor de firma van Echtelt en Zoon slechts één regel: kwaliteit en garantie behoren toe aan een goed product. Alle spekstenen houtkachels die wij leveren voldoen daarom aan de strengste kwaliteitseisen. 

In onze showroom hebben wij een aantal modellen opgesteld staan en adviseren wij u graag verder.


Direct een offerteRoute naar de showroom