Merken

Sterk in vele gerenommeerde merken van houtkachels en gashaarden
Al velen jaren is G.B. van Echtelt en Zoon detailhandelaar van verschillende merken van houtkachels en gashaarden. Deze jarenlange samenwerking heeft geresulteerd in een grote kennis van deze merken en producten. Zeer regelmatig bezoeken wij de fabrikanten van deze houtkachels en gashaarden en worden wij bijgesproken over de nieuwste modellen en technische ontwikkelingen.

Nieuwste ontwikkelingen houtkachels: wij zijn op de hoogte

Onze monteurs zijn door regelmatig trainingen te volgen goed op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen van alle merken houtkachels en gashaarden. Hiermee heeft u de garantie dat uw houtkachel of gashaard ook volgens de wettelijke normen en eisen wordt geplaatst. En over garantie gesproken; doordat wij een officieel partnerschap hebben met deze merken bent u ook voor de wettelijke garantie bij ons gedekt.

Merken houtkachels en gashaarden

Het is van groot belang dat u uw gashaard of houtkachel aanschaft bij een erkende detailhandelaar. Zo weten wij precies welke technische eisen er verbonden zijn aan de installatie van deze merken houtkachels en gashaarden en hiermee bent u ook vanuit verzekeringsoogpunt goed gedekt.

Van de volgende merken van houtkachels en gashaarden zijn wij leverancier en kunnen wij de volledige advisering bij aankoop tot plaatsing voor u verzorgen: