Electrische haarden

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/html/vanechteltenzoon.nl/public_html/includes/file.phar.inc).
innovatief en sfeervol
Wilt u geen hout- of gaskachel plaatsen? Kies dan voor een elektrische sfeerhaard. Elektrische sfeerhaarden met een levendig en bedrieglijk echt vlammenspel. De meeste modellen hebben een verwarmingsfunctie. Als u deze inschakelt, verspreidt hij een aangename warmte. En... u hebt geen rookkanaal of schoorsteen nodig. Doe de stekker erin en geniet van het vlammenspel.

De elektrische haard: verscheidenheid aan modellen


Bent u op zoek naar een elektrische haard dan kunt u tegenwoordig kiezen uit diverse modellen hanghaarden, inbouwhaarden en schouwen. Tevens kunt u in sommige gevallen ook kiezen voor een elektrische haard inclusief of exclusief lijst of schouw. Ook is het mogelijk om uw elektrische haard strak te laten inbouwen en het branderbed te voorzien van een decoratieve houtset als van witte kiezels.

Unieke eigenschappen van de elektrische haard


Wat direct opvalt bij elektrische haarden van vandaag de dag is het realistische vlambeeld. Zo bestaan er modellen waar gebruik wordt gemaakt van de inventieve LED technologie. Hierdoor ontstaat er een extreem laag energieverbruik van slechts 15 Watt. Dit is veel minder dan het gemiddelde verbruik van elektrische haarden die zijn voorzien van een gloeilamp. Dat betekent dat deze elektrische haarden niet alleen goedkoper zijn in het gebruik, ze belasten ook het milieu veel minder. Bij alle haarden kan de verwarming worden ingeschakeld dat zorgt voor een aangename warmte.

Installatie van de elektrische haard: plug-and-play

De meeste elektrische haarden zijn standaard voorzien van een afstandsbediening en overal te installeren. De gezellige sfeer en warmte van een sfeervolle haard wordt nu beschikbaar voor iedereen. De modellen kunnen binnen enkele minuten geplaatst worden en de enige aansluiting die nodig is, is een geaard stopcontact.


Direct een offerteRoute naar de showroom