Offerte aanvragen

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/html/vanechteltenzoon.nl/public_html/includes/file.phar.inc).

Online een offerte, wel zo makkelijk

De producten van de verschillende merken waar wij detailhandelaar van zijn worden verkocht op basis van een uitgebreid advies over de meest geschikte houtkachel of (gas)haard voor uw persoonlijke behoeften en omstandigheden. Daarnaast verzorgen wij de installatie en verlenen wij goede service na verkoop van uw houtkachel of (gas)haard.

Veiligheid van uw houtkachel of gashaardhaard

Daar waar wij binnen onze werkzaamheden veiligheid hoog in het vaandel hebben staan en de kwaliteit van een aangeschafte houtkachel of gashaard via internet voor ons niet helder en transparant is, kiezen wij ervoor om voor de installatie hiervan geen materialen beschikbaar te stellen.

Wij zijn van mening dat de aanschaf van een haard of houtkachel gepaard moet gaan met een goed stuk advies over de veiligheid, de materialen, de installatie én garantie.

Om het aankoopproces te versnellen bieden wij de mogelijkheid om online een offerte aanvraag bij ons in te dienen. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Offerte aanvragen

Om onduidelijkheid te voorkomen voor wat betreft ons werkgebied willen wij u aangeven dat wij ons richten op de regio Midden-Nederland/Utrecht. Twijfelt u of uw woonplaats zich binnen onze "werk-regio" bevindt, stuur ons gerust een mail via info@vanechteltenzoon.nl

Haal-en betaalservice houtkachel of gashaard

Bent u op zoek naar de scherpste prijs voor uw nieuwe gashaard of houtkachel? Organiseert u de plaatsing van deze haard zelf ? Maak dan gebruik van onze unieke haal-en betaalservice. U ontvangt een zeer scherpe korting op uw gekozen nieuwe houtkachel of gashaard en kunt deze komen halen bij ons bedrijf. Klik hier voor om contact op te nemen.

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing.