Van Echtelt partner Duurzaamheidsnetwerk

Foutmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/html/vanechteltenzoon.nl/public_html/includes/file.phar.inc).

De firma G.B. van Echtelt en Zoon is vanaf maart opgenomen als partner in het besloten  Duurzaamheidsnetwerk D-Ants. Dit netwerk heeft als doel vastgoed betaalbaar te verduurzamen en informeert en ondersteunt particulieren bij het (laten) uitvoeren van duurzaamheidswerkzaamheden aan woningen.

Over het duurzame karakter van een houtkachel bestaat nog altijd veel onduidelijkheid. Is een houtkachel wel zo duurzaam? Dienen leveranciers zich aan bepaalde eisen te houden en welk type is het meest geschikt voor mijn woning? De firma G.B. van Echtelt en Zoon is al jarenlang actief bezig met het inkopen van houtkachels welke aan specifieke milieu normeringen en – eisen dienen te voldoen. “Mede door de grote onduidelijkheid die er op dit gebied is zijn wij de samenwerking met D-Ants aangegaan. Wij willen consumenten goed inlichten en laten zien wat er in al die jaren is veranderd en hoe wij hier als bedrijf mee om zijn gegaan. Natuurlijk verkoop ik graag een houtkachel, maar ik wil dat onze klanten de aankoop doen op basis van goede informatie over het product, de materialen en het duurzaamheidsaspect”, aldus Mark van Echtelt eigenaar van de firma G.B. van Echtelt en Zoon. 

Meer lezen over houtkachels en duurzaamheid? Klik hier