Onderhoud

Onderhoud houtkachels en haarden

Onderhoud houtkachels en haarden

Alle gashaarden en houtkachels die wij leveren kunt u via ons laten onderhouden. Wij hebben bij de fabrikanten van onze merken rechtstreekse toegang tot de onderhoudsafdelingen en kunnen hierdoor voor u een onderhoudsafspraak invoeren. Hierdoor profiteert u altijd van de up to date kennis van deze monteurs en indien er onderdelen besteld dienen te worden kan dit rechtstreeks via de fabrikant. Wel zo makkelijk! Naast deze samenwerking met een aantal fabrikanten hebben wij tevens een aantal goede en zeer ervaren servicepartners. Ook zij voeren onderhoud uit aan alle door ons gevoerde merken. Vooraf vragen wij u vanzelfsprekend om toestemming om uw gegevens aan hen door te geven zodat zij de onderhoudsafspraak voor u kunnen inplannen.

Let op: wij vegen geen schoorstenen, maar kunnen u uiteraard wel doorverwijzen naar een vertrouwd adres, bij welke het vegen van uw rookkanaal in goede handen is.

Let op: het kan voorkomen dat de wachttijden in het stookseizoen voor het verhelpen van storingen en onderhoudsaanvragen oplopen. Ons advies is dan ook om vooral de zomerperiode te gebruiken om uw haard te laten onderhouden. Zo bent u voor het stookseizoen weer klaar om van uw vuur te genieten!